CONFERINŢA ANUALĂ A SOCIETĂŢII DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA – Baia Mare, 3-5 iunie 2011, România

Distinsi membri ai Societatii de Geografie din Romania,

Distinsi geografi,

Continua pina la 31 mai 2011 inscrierile la Conferinta Nationala Anuala a Societatii de Geografie din Romania – Baia Mare, 3-5 iunie 2011

Pina la data prezentei Circulare 2 s-au inscris deja aproximativ 70 de participanti.

Reamintim ca organizatorii au obtinut semnificative reduceri la preturile de cazare iar taxa de participare s-a redus la 55 lei,pentru colegii care nu doresc sa publice comunicarea sau pentru cei care participa fara comunicare.

Astfel o participare „full option” nu va depasi 195 lei dar minimul poate fi de 55 lei,inclusiv cina festiva! Desigur in aceste preturi nu sunt incluse transportul la / de la Baia Mare si cazarea.

In cazuri speciale,se accepta si plata pe loc!

Precizam ca numarul participantilor la aplicatia din Ucraina este limitat la 90 de persoane iar completarea locurilor se face in ordinea inscrierilor.Talonul de inscriere si informatiile completate la zi se afla pe

www.geo-sgr.ro

Nota bene:am constatat cu surprindere ca unii membri SGR nu stiau inca de aceasta manifestare de anvergura a geografiei romanesti,asa ca va rugam pe oricare dintre dvs,cand primiti aceasta informare, sa o redirectionati catre colegi.

Si o informatie de ultima ora: Din initiativa profesorilor Mihai Ielenicz si Pompei Cocean,in cadrul manifestarii de la Baia Mare se va desfasura si intilnirea decanilor sau sefilor de departamente geografie din toate facultatile de profil din tara,atat de stat (de la Iasi,Suceava,Oradea,Cluj-Napoca,Bucuresti,Timisoara,Craiova,Constanta) cat cele din invatamintul privat (de la Sibiu,Targu Mures,Deva si Bucuresti-Spiru Haret,Dimitrie Cantemir,Hyperion,Romana-Americana,etc).Va fi prezent si decanul Facultatii de Relatii Internationale din cadrul ASE Bucuresti,geograful prof univ dr Silviu Negut.Va participa in mod special si directorul Institutului de Geografie al Academiei Romane,academician Dan Balteanu.

Conducerea SGR a invitat si un reprezentant cu rang inalt din MECTS.La sfarsitul intilnirii se va adopta si da publicitatii un comunicat oficial comun.

Va asteptam cu drag si colegialitate la Baia Mare !

Semneaza:

Presedinte SGR:  prof univ dr Mihai Ielenicz
Secretar general SGR:  dr. Costin Diaconescu

Programul manifestarii, harta aplicatiilor practice, taxele de participare, talonul de inscriere precum si alte informatii pot fi descarcate de aici!