Invitație – Conferința Națională Anuală de Comunicări Științifice a SGR 6-8 septembrie 2024

Vă anunțăm cu bucurie că, începând de mâine, 5 iunie 2024, vă puteți înscrie la Conferința Anuală a Societății, care va avea loc la Târgu Mureș și județul Mureș, în perioada 6-8 septembrie 2024.

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

SITUAȚIA ÎNSCRIERILOR

CONFERINȚA NAȚIONALĂ ANUALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE
A SOCIETĂȚII DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA
6-8 septembrie 2024, Târgu Mureș, județul Mureș  

Distinși membri ai Societății de Geografie din România,

Vă rugăm să parcurgeți programul manifestării, afișat acum pe  www.sgrmures.ro sau www.geo-sgr.ro. Programul va fi actualizat periodic!

Important este că vă puteți înscrie și plăti taxa de participare și taxa pentru aplicația de teren cât mai curând, astfel încât organizatorii să poată previziona  programul complex al manifestării și resursele necesare (săli de conferință, secțiuni, moderatori,  cazare, masă, transport etc.).

Vă asigurăm că geografii mureșeni vor fi gazde excelente, având și sprijinul confirmat al autorităților locale: Președintele Consiliului Județean, Primarul municipiului Târgu Mureș, Inspectoratul Școlar al județului Mureș.

Să ne vedem sănătoși și în plină formă la Târgu Mureș și în județul Mureș, între 6 și 8 septembrie 2024. Va fi un eveniment pregătit minuțios, cu surprize multe și plăcute!

Accesați  periodic www.sgrmures.ro sau www.geo-sgr.ro.