Conferinta nationala anuala a SGR 2019 – Circulara nr. 1

Conducerea Societății de Geografie din România – Filiala Satu Mare vă transmite cele mai calde urări și salutări din acest colț de țară și totodată vă aduce la cunoștință câteva precizări cu privire la desfășurarea în parametri cât mai optimi a Conferinței Naționale Anuale a Societății de Geografie.

          Astfel, datorită interesului mare acordat de către dumneavoastră acestei Conferințe, cât și a unor solicitări de participare ulterioare  datei limită de 1 Aprilie 2019, Comitetul de Conducere al Filialei Satu Mare împreună cu cel al Societății de Geografie din România, am hotărât prelungirea termenului de înscriere și totodată de achitare al taxelor până în data de 15 Aprilie, anul curent.

          Precizăm totodată căci în momentul de față sunt puțin peste o sută de persoane înscrise dar doar 48 dintre acestea au achitat taxa de înscriere, drept pentru care avem rugămintea ca până în data de 15 Aprilie să fie făcute toate viramentele taxelor de participare, astfel încât să se poată face validarea și totodată confirmarea participării dumneavostră la Conferință.

          Este de menționat faptul că, sunt unele persoane care atunci când fac plata, nu apar nicăieri înregistrate cu numele, intrând banii în cont dar fără să știm de la cine, e drept, noi nu am solicitat confirmarea plății prin scanarea ordinului de plată, ori fotografierea acestuia, etc, trimițându-ni-le pe adresa de e-mail afișată pe site, la responsabilul plăți, deoarece am considerat că nu e nevoie, dar totuși trebuiesc evitate astfel de situații, drept pentru care vă rugăm să insistați asupra numelui, când faceți viramentele.

          Articolele/lucrările (NU REZUMATELE) celora care doresc ca acestea să le fie publicate / indexate ISSN, vor trebui să le trimită până în data de 26 APRILIE 2019, în format word, pe adresa de e-mail: sanislaidaniel@yahoo.com.     Datele cu privire la tehnoredactare sunt afișate pe site, la butonul – Comunicări științifice – formular rezumat, iar sub acesta, rulați mai jos pe pagină și veți găsi cele necesare tehnoredactării textului, exact în același loc ca și pentru rezumat.

          Dacă există nelămuriri, nu ezitați să ne contactați, vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu mare drag, iar la începutul lunii Mai o să mai revenim cu informații utile, probabil tot printr-o circulară! (Prof. dr. Daniel Nicușor SANISLAI).