Conferința națională anuală a Societății de Geografie din România, 03-05 septembrie 2021, Iași

Distinși membri ai Societății de Geografie din România,

 

Vă anunțăm cu bucurie că sunt aproape finalizate pregătirile pentru evenimentul nr. 1 al anului geografic 2021 –  desfășurarea CONFERINȚEI NAȚIONALE ANUALE de COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE, în organizarea SOCIETĂȚII DE GEOGRAFIE DIN ROMÂNIA, Filiala Iași, 03-05 septembrie, la Universitatea ALEXANDRU IOAN CUZA.

Manifestarea va avea loc prin prezența fizică a participanților, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.

Oaspeții sunt așteptați la Iași începând cu ziua de joi 2 septembrie, p.m.

 

PROGRAM GENERAL  >>link<<

 

Cu ocazia evenimentului va fi lansat numărul 2/2021 al publicației TERRAVolumul apare color (pentru prima dată) și este dedicat Conferinței Naționale SGR de la Iași.

În afara comunicatelor științifice, lucrarea prezintă, ca noutate,  LISTA celor 140 de geografi participanți și școala / facultatea unde activează.

În cuprins se află și LISTA profesorilor și a lucrărilor de gradul I susținute la Geografie, în preuniversitar, anul școlar 2020-2021.

Volumul conține 124 de pagini color și va putea fi achiziționat de la standul de cărți al Conferinței. Pret: 20 de lei. Ulterior manifestării, publicația va putea fi comandată la Editură, tel. 021.337.37.37 sau email office@cdpress.ro.

 

CUPRINS publicația TERRA >>link<<

 

În așteptarea întâlnirii nostre la sărbătoarea Geografiei de la Iași, vă oferim – drept semn de apreciere – o aplicație de vară în Munții Retezat, cu imagini “glaciare” memorabile, surprinse de colegul geograf prof.dr. MARIUS MARCU.

Vizionare plăcută!

 

GLACIARUL DIN RETEZAT >>link<<

 

București, 20 august 2021