Informatii SGR 25 febr 2012

Doamnelor , Domnilor geografi,
Doamnelor , Domnilor inspectori,
Doamnelor , Domnilor membri ai CC al SGR,

1.Circulara 1 la Conferinta Nationala SGR va fi expediata (in sfarsit) in cateva zile.Data ramane cea stabilita de la inceput: 31 mai- 3 iun ac.,la Resita, Caras Severin.Amfitrion :prof dr Claudiu Savoiu,presedinte filiala SGR Caras Severin.Preturi mici,program mare! Faceti rezervare! (deocamdata in agenda).
Intarzierea Circularei 1 a fost cauzata de temerea ca alegerile locale se vor suprapune cu manifestarea.Dar am scapat ! Nu stim ei !
2.Circulara 1 la Colocviul National”Geografia populatiei si asezarilor din Romania” va fi de asemenea expediata in curand.Data ramane cea anuntata deja:6-8 iulie 2012.Urmeaza ca locatia sa fie stabilita la Bucuresti sau la Sinaia.Domnul profesor Cucu,amfitrionul manifestarii, va roaga personal sa nu va programati nimic altceva pentru perioada respectiva pentru ca „geografii cu fata umana vor sa se vada la fata”.
Avem si datele partiale ale unui recensamant 2011 care schimba fetele …comunicarilor.Fiti pe faza si anuntati colegii.Preturile si locatiile sunt INCA informative.
3.HABEMUS PAPAM ! Incepand cu 1 martie ac,MECTS si-a onorat promisiunile facute fata de Societatea de Geografie din Romania si a numit in functia de Inspector General-geografie pe doamna prof.dr.Steluta Dan, geograf cu cariera didactica onoranta, fost inspector scolar la ISJ Braila.
Felicitarile si …problemele pot fi transmise inca de acum la adresa stelutadan77@yahoo.com

Cu toata consideratia,

Dr. Costin Diaconescu
Secretar General
Societatea de Geografie din Romania (SGR)
mobile: (+4) 0722.55.99.01
geografie@geo-sgr.ro
e-mail: www.geo-sgr.ro