3.11.2011 – Sedinta Biroului Executiv al SGR

Va anuntam ca in data de 3 nov ac, ora 08.30 va avea loc la Facultatea de Geografie,Universitatea Bucuresti, sedinta Biroului Executiv al SGR,cu urmatoarea ordine de zi :

1.Analiza activitatilor desfasurate la nivel national si judetean.Raspunde C. Diaconescu(Oltenia,Muntenia,Dobrogea),impreuna cu Dumitru Rus (pentru Banat si Transilvania), Eugen Rusu pentru Moldova si

Catalina Serban(pentru Bucuresti si Judetul Ilfov).

Rugam Filalele sa transmita persoanelor indicate mai sus, precum si in Cc pe adresa costin.diaconescu@cdpress.ro urmatoarele informatii :

  • activitati desfasurate in 2011(data ,numar participanti,invitati nominalizati,finalizare prin site/publicatii etc
  • activitati pe care si le propun filialeleSGR in 2012 (la nivel judetean,interjudetean,national,intrernational cu precizarea temei si datei) in vederea includerii in programul National al SGR pe anul 2012,pentru a se putea evita suprapuneri nedorite ale unor activitati importante,in sprijinul participarii membrilor SGR la cat mai multe dintre acestea.
  • precizarea numarului de membri, a situatiei financiare pe 2011 si asigurarea prin angajament ferm de realizare a incasarilor pe 2011, pina la 15 dec ac.

2.Prezentarea rezultatelor obtinute in 2011 la Concursuri scolare,nationale si internationale(prezinta Cristina Parvu)

3.Prezentarea unor aspecte privind colaborarea SGR cu MECTS precum si cu Societati profesionale din Romania(prezinta Octavian Mandrut).

4. Colaborarea cu organizatii geografice internationale.Prezinta: Dan Balteanu,Pompei Cocean,Silviu Negut.

5.Intocmirea tematicii pentru publicatiile SGR: Terra -editia 2012 si Buletinul SGR.Prezinta Mihai Ielenicz

6.Prezentarea stadiului de pregatirea a Conferintei Nationale a SGR care va avea loc la Resita,judetul Caras Severin in zilele de 1-3 iunie 2012  !!! Prezinta Claudiu Savoiu.

7. Filalele SGR sunt rugate sa fac propuneri pentru locatia Congrsului SGR de dare de seama si alegeri din 2013 .

8.Analiza propunerii Presedintelui SGR privind organizarea unei dezbateri nationale pe probleme metodico-didactice la Craiova si/sau la Piatra Neamt,cu ocazia Concursurilor nationale scolare de geografie.

9. Situatia financiara a SGR.Prezinta trezorier Ene Marian.

10.Probleme organizatorice