Apel catre Geografie

Prieteni,

Dupa cum stiti sunt foarte mult implicat in dezvoltarea proiectelor educationale OpenGIS (http://opengis.unibuc.ro) si FreeGIS (www.freegis.ro) (alaturi de colegul Ionut Ovejanu). In urma dezvoltarii si evolutiei lor mi-am depus candidatira pentru competitia Profesorul universitar al anului, competitie organizata de Fundatia Dinu Patriciu. Dupa preselectii si selectii am fost nominalizat intre cei 10 finalisti ai galei. Cele 2 proiecte sunt principalul meu atuu.

Sper ca apreciati eforutul nostru pentru imbunatatirea continua a acestor proiecte. Parcurgandu-le puteti sa va aprofundati cunostintele de SIG (entry-level) dar si sa va puneti la curent cu noile concepte si teorii in domeniul protectiei mediului.

Aprecierea voastra se poate rezuma la un simplu „multumesc!”

Dar puteti face si mai mult!

Votati!

Urmariti linkul de mai jos si puteti vota pentru un premiu de popularitate in competitia sus amintita (fara nici un beneficiu material). Singurul avantaj este ca putem promova impreuna cele 2 proiecte in altfel de mediu academic.

Va multumesc!

http://opengis.unibuc.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=690:d-votul-tu-pentru-opengis-i-freegis&catid=57:site

Dr.Cornel TUDOSE