Primele informații despre Conferința Națională Anuală a Societății de Geografie din România de la Satu Mare – 23 – 26 mai 2019 

Distinși geografi,

 

Suntem în măsură să aducem ferm la cunoștință membrilor Societății de Geografie din România următoarele:

  1.  S-a stabilit definitiv și irevocabil data Conferinței SGR de la Satu Mare – 2019: în intervalul 23 – 26 mai.
  2.  S-a înființat juridic Filiala SGR Satu Mare. Felicitări geografilor sătmăreni!
  3.  S-a efectuat a doua vizită de documentare la Satu Mare: 16 – 18 nov. a.c. ( președinte Corneliu Iatu și secretar general Costin Diaconescu), prilej cu care s-au stabilit: locația, programul general și alte amănunte de organizare și s-a efectuat o vizită pe traseul aplicațiilor, atât în județul Satu Mare, cât și în Ungaria.
  4.  S-au efectuat vizite protocolare atât la Consiliul Județean (președinte Pataki Csaba, cât și la ISJ Satu Mare, inspector general Călin Durla). Le mulțumim amândurora pentru sprijinul generos și colegial pe care ni-l vor acorda. Ne-am întâlnit, de asemenea, și cu domnul Kovács Eugen, primarul Municipiului Carei.
  5.  S-a trecut la executarea site-ului Filialei SGR Satu Mare, în vederea începerii înscrierilor.
  6.  S-a convenit ca, în cel mai scurt timp, să se redacteze Circulara 1, astfel încât geografii să-și poată programa din timp participarea la secțiunile în limba română și/sau în limba maghiară.
  7.  S-a convenit ca taxele (de participare și aplicații, de cazare) să fie cât se poate de mici, astfel încât să existe o compensare cu cheltuielile de deplasare la și de la Satu Mare!

Pentru conformitate,
PhD Costin Diaconescu